Salarisadministratie & advies

Personeel is het meest kostbare kapitaal van jouw onderneming. Of het nu gaat om salarisstroken of journaalposten; we ontzorgen je graag en gaan er vertrouwelijk en zorgvuldig mee om.

test

Wij zorgen ervoor dat jij je kunt richten op waar je wél goed in bent.

Salarisadministratie uitbesteden
Het voeren van een correcte en tijdige salarisadministratie vergt kennis, ervaring en tijd die je als ondernemer misschien niet hebt. Wij nemen dit graag uit handen zodat jij je kunt richten op dat waar je passie ligt: ondernemen.

Loonadvies
Verloning heeft met veel regels en wetten te maken die continu veranderen. Onze specialisten weten wat er speelt en kunnen je alles vertellen over fiscaal vriendelijk belonen.

HR dienstverlening
Personeelswelzijn is prioriteit voor jouw onderneming. We ondersteunen bij conflictsituaties en helpen bij de ontwikkeling van jouw team. Ook bij reorganisaties staan we je bij.

Vrijblijvend kennismaken

Wat andere klanten te zeggen hebben

Van de Graft zorgde ervoor dat de samenwerking met mijn compagnons snel kon worden afgewikkeld. Zo kon ik snel opnieuw vanuit een eenmanszaak beginnen.
Lees de testimonial
Henri van Houts Van Houts Waterstraalsnijden BV
In een payrolling constructie was ik per uur veel meer kwijt geweest voor mijn medewerker. Met de tips van Patrick waren deze kosten ineens een stuk lager. Een aanzienlijke besparing dus.
Lees de testimonial
Jelle van de Ven Van de Ven Glazenwasserij
"Ik hoef me op fiscaal, juridisch en financieel vlak geen zorgen te maken. Gelukkig maar, want ik heb als ondernemer al genoeg uitdagingen."
Lees de testimonial
Jan van Geest directeur Intracare

Nieuwsgierig naar wat Van de Graft Accountants voor jouw onderneming kan betekenen?

Laten we kennis maken