Accountancy

Bij van de Graft helpen we jou met de meest uiteenlopende accountancywerkzaamheden. We zijn een toonaangevend accountantskantoor in de samenstelpraktijk en richten ons op het MKB, verenigingen en stichtingen, en zorginstellingen.

test

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrapporten, maar zijn ook, samen met ons uitgebreide netwerk, je sparringpartner bij financierings- en overnametrajecten. Wil je meer inzicht in je onderneming en heb je daar rapportages voor nodig? Ook daar staan we je in bij. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we weten waar we mee bezig zijn. We onderscheiden ons door een persoonlijke en betrokken benadering met een grote dosis aan kennis.

Ondernemen met de rust dat je niets over het hoofd ziet.

Samenstellen en beoordelen jaarrekening
Jouw jaarrekening, bestaande uit een financiële balans en verlies- en winstrekening met toelichting daarop, maken we samen op. We stellen samen en beoordelen. Zo vaar je jouw koers niet blind, maar met een duidelijke visie.

Begrotingen, prognoses & verklaringen
Een begroting geeft inzicht in je verwachte inkomsten en uitgaven over een bepaalde periode, waardoor je beter in staat bent om je financiën te beheren en beslissingen te nemen. Een financiële prognose bouwt voort op die begroting. Onze medewerkers zijn hierin gespecialiseerd en kunnen naast het opstellen van de samenstellingsverklaring, bijvoorbeeld ook helpen bij het opstellen van een subsidieverklaring.

Strategie, bedrijfsinrichting & financieringen
Succesvolle bedrijven zijn niet alleen afhankelijk van sterke financiële fundamenten, maar ook van een duidelijke strategie en efficiënte bedrijfsprocessen. Van de Graft kan je helpen bij het ontwikkelen van een duidelijke en effectieve bedrijfsstrategie die aansluit bij jouw doelen en visie.

Bedrijfsoverdracht
De overdracht van een bedrijf is een complex en soms gevoelig proces. Omdat er ook vaak emotionele aspecten bij komen kijken, is objectieve en deskundige begeleiding bijna altijd noodzaak.

Vrijblijvend kennis maken

Wat andere klanten te zeggen hebben

Van de Graft zorgde ervoor dat de samenwerking met mijn compagnons snel kon worden afgewikkeld. Zo kon ik snel opnieuw vanuit een eenmanszaak beginnen.
Lees de testimonial
Henri van Houts Van Houts Waterstraalsnijden BV
In een payrolling constructie was ik per uur veel meer kwijt geweest voor mijn medewerker. Met de tips van Patrick waren deze kosten ineens een stuk lager. Een aanzienlijke besparing dus.
Lees de testimonial
Jelle van de Ven Van de Ven Glazenwasserij
"Ik hoef me op fiscaal, juridisch en financieel vlak geen zorgen te maken. Gelukkig maar, want ik heb als ondernemer al genoeg uitdagingen."
Lees de testimonial
Jan van Geest directeur Intracare

Waar kunnen we jou en jouw onderneming mee helpen?

Laten we kennismaken