Accountancy dienstverlening

Bij van de Graft helpen we jou met de meest uiteenlopende accountancy werkzaamheden. We zijn een toonaangevend accountantskantoor in de samenstelpraktijk en richten ons op het MKB, verenigingen en stichtingen, en zorginstellingen.

test

Jarenlange ervaring

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrapporten, maar zijn ook, samen met ons uitgebreide netwerk, je sparringspartner bij financierings- en overnametrajecten. Wil je meer inzicht in je onderneming en heb je daar rapportages voor nodig? Ook daar staan we je in bij. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we weten waar we mee bezig zijn. We onderscheiden ons door een persoonlijke en betrokken benadering met een grote dosis aan kennis. Geïnteresseerd in ons verhaal, en denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Dit is hoe we jou kunnen ontzorgen

Financieel advies

Bij het runnen van een eigen onderneming komt een hoop kijken. Soms kunt u daarbij wel wat hulp, ondersteuning en advies gebruiken. Laat u financieel adviseren door onze adviseurs.

Accountantscontroles

Laat een accountantscontrole uitvoeren om vast te stellen dat de jaarrekening voldoet aan alle wetten en regels, en dat hij een realistisch en helder beeld geeft van het vermogen en het resultaat van het boekjaar.

Jaarrekeningen

Jouw financiële balans en winst- en verliesrekening maken we samen op. We stellen samen en controleren. Zo vaar je jouw koers niet blind, maar met een duidelijke visie. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Estate planning

Je wilt je nalatenschap zo fiscaal en juridisch gunstig overdragen aan je erfgenamen. Onze ervaren estate planners helpen je hierbij.

Vermogensplanning

Vermogensplanning is belangrijk voor iedereen! Laat ons u helpen bij het beheer en de belegging van uw bestaand vermogen.

Pensioenadvies

Een veelgehoorde uitspraak is ‘Pensioen? Dat is iets voor later’. Het is goed u te realiseren dat dit zeker niet het geval is. Laat u adviseren.

Wat andere klanten te zeggen hebben

Van de Graft zorgde ervoor dat de samenwerking met mijn compagnons snel kon worden afgewikkeld. Zo kon ik snel opnieuw vanuit een eenmanszaak beginnen.
Lees de testimonial
Henri van Houts Van Houts Waterstraalsnijden BV
In een payrolling constructie was ik per uur veel meer kwijt geweest voor mijn medewerker. Met de tips van Patrick waren deze kosten ineens een stuk lager. Een aanzienlijke besparing dus.
Lees de testimonial
Jelle van de Ven Van de Ven Glazenwasserij
"Ik hoef me op fiscaal, juridisch en financieel vlak geen zorgen te maken. Gelukkig maar, want ik heb als ondernemer al genoeg uitdagingen."
Lees de testimonial
Jan van Geest directeur Intracare

Interesse in onze accountancy dienstverlening? Neem contact op!

Neem contact op