Juridische diensten & advies

Betrokken en betrouwbaar. Ons team van ervaren juristen staat voor u klaar. Maak kennis met onze juristen!

test

Betrokken en betrouwbaar. Ons team van ervaren juristen staat voor u klaar. Door de vriendelijke tarieven en de korte lijnen, kunt u voor iedere juridische kwestie bij onze juristen terecht.

Past uw vraag beter bij een andere specialist? Dan roepen wij de expertise in van een aan ons verbonden partner. De VGA-jurist blijft uw aanspreekpunt en dus direct op de hoogte van de ontwikkelingen in uw zaak. Dat is geruststellend.

De meester kent zijn recht. De meester onderzoekt uw rechten. En meer dan dat. Gelijk hebben is immers niet hetzelfde als gelijk krijgen.

Wat andere klanten te zeggen hebben

Van de Graft zorgde ervoor dat de samenwerking met mijn compagnons snel kon worden afgewikkeld. Zo kon ik snel opnieuw vanuit een eenmanszaak beginnen.
Lees de testimonial
Henri van Houts Van Houts Waterstraalsnijden BV
In een payrolling constructie was ik per uur veel meer kwijt geweest voor mijn medewerker. Met de tips van Patrick waren deze kosten ineens een stuk lager. Een aanzienlijke besparing dus.
Lees de testimonial
Jelle van de Ven Van de Ven Glazenwasserij
"Ik hoef me op fiscaal, juridisch en financieel vlak geen zorgen te maken. Gelukkig maar, want ik heb als ondernemer al genoeg uitdagingen."
Lees de testimonial
Jan van Geest directeur Intracare

Nieuwsgierig naar wat Van de Graft Accountants voor jouw onderneming kan betekenen?

Laten we kennis maken