Financiële administratie

Bij de financiële administratie van een bedrijf komt een hoop kijken. Dit kun je zelf doen, maar je kunt de administratie natuurlijk ook (deels) door een ander laten uitvoeren. Bij Van de Graft Accountants kan je terecht voor het uit handen geven van verschillende aspecten van de financiële administratie. Je kiest zelf welke taken je wil uitvoeren, en welke je graag aan ons wilt uitbesteden.

test

Leg de focus op de kernactiviteiten van je bedrijf.

Administratie uitbesteden
Ieder moment inzicht in actuele cijfers. Zowel het verwerken als controleren van jouw administratie nemen we uit handen. Ook als je graag zelf jouw facturatie verwerkt.

Financieringsadvies
Een financieel plan geeft houvast bij het maken van de juiste beslissingen. Daarbij kijken we bij Van de Graft naar de financiële situatie voor zowel de korte als de lange termijn, en houden we rekening met alle toekomstscenario’s.

Agrarisch advies
Van de Graft heeft veel expertise op het gebied van agrarisch ondernemen. Wij verzorgen graag je administratie, maar kunnen je ook adviseren bij alle mogelijke ondernemersvraagstukken.

Vrijblijvend kennis maken

Wat andere klanten te zeggen hebben

Van de Graft zorgde ervoor dat de samenwerking met mijn compagnons snel kon worden afgewikkeld. Zo kon ik snel opnieuw vanuit een eenmanszaak beginnen.
Lees de testimonial
Henri van Houts Van Houts Waterstraalsnijden BV
In een payrolling constructie was ik per uur veel meer kwijt geweest voor mijn medewerker. Met de tips van Patrick waren deze kosten ineens een stuk lager. Een aanzienlijke besparing dus.
Lees de testimonial
Jelle van de Ven Van de Ven Glazenwasserij
"Ik hoef me op fiscaal, juridisch en financieel vlak geen zorgen te maken. Gelukkig maar, want ik heb als ondernemer al genoeg uitdagingen."
Lees de testimonial
Jan van Geest directeur Intracare

Nieuwsgierig naar wat Van de Graft Accountants voor jouw onderneming kan betekenen?

Laten we kennis maken