Ruim 45 jaar ervaring, dan weet je dat het goed zit.

Al ruim 45 jaar geven wij met veel plezier vorm aan onze ambitie: hard werken aan zorgeloos ondernemerschap voor onze klanten. Dat doen wij door zorgen en vragen op financieel, fiscaal en juridisch vlak weg te nemen.

test

Korte lijnen voor de lange termijn.

Veelzijdig team

Ons team, bestaande uit ruim 70 specialisten, is veelzijdig en complementair. Iedere collega heeft een eigen specialisme. Zo hebben we voor jou altijd wel een passend advies en een doeltreffende oplossing voor jouw ondernemersvraagstuk.

Eén aanspreekpunt

Ondanks ons grote team zijn de lijntjes kort, doordat jij één aanspreekpunt hebt. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw vraag altijd bij de juiste persoon terechtkomt. Kunnen wij je niet helpen? Dan adviseren we een expert uit ons netwerk.

Persoonlijk & betrokken

We bezoeken graag je bedrijf of komen langs om samen te werken aan je keukentafel. Zo weten we precies wat er in jouw onderneming en thuissituatie speelt. Inzicht, interesse en begrip zijn onze ingrediënten voor een succesvolle samenwerking.

Van de Graft in een notendop

Gespecialiseerd in MKB-bedrijven
We krijgen een kick van de tomeloze energie van MKB-ondernemers. Om die reden zijn we gespecialiseerd in het helpen van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Donkerblauwe pakken en sneakers
Soms dragen we blauwe pakken en soms hippe sneakers. Dat laten we afhangen van onze mood, maar vooral van onze gesprekspartner van die dag. Aanpassingsvermogen is onze kracht.

Groot netwerk
We houden van verbinden. Van kennis overdragen en ervaringen delen. Een boeiend netwerk creëert nieuwe kansen. Ook voor onze klanten. We werken voor diverse disciplines samen met deskundige partners. Daarmee brengen we je graag in contact.

Worstenbroodjes & taart
We zijn aardige snoepkonten. Zo is er naast onze dagelijkse portie fruit een vaste dag in de maand voor worstenbroodjes én een voor taart. En die delen we graag met onze klanten. De deur staat wagenwijd voor je open.

Vrijblijvend kennismaken

45 jaar geschiedenis, dat is niet niks

Wat in 1978 begon op een zolderkamer als een administratiekantoor is via een aantal omzwervingen met een beperkt aantal werknemers uitgegroeid tot een full-service accountantskantoor met meer dan 70 professionals met verschillende disciplines.

In de loop van de jaren hebben we diverse ontwikkelingen doorgemaakt op gebied van huisvesting, personeel, automatisering en dienstverlening. Maar wat goed is moet (goed) blijven. Daarom zijn onze kernwaarden van toen nog steeds de kernwaarden van nu.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt onder het motto ’Korte lijnen voor de lange termijn’.

Ook werken bij Van de Graft Accountants?

Bekijk onze vacatures

Wat onze medewerkers te zeggen hebben

"Doordat alle disciplines bij Van de Graft aanwezig zijn, kan ik op personeelsgebied het maximale voor mijn klanten realiseren. Door de fijne samenwerking met collega’s en klanten haal ik het beste uit mijn dag."
Lees de testimonial
Twan Loonadviseur
"We werken hier met veel plezier samen om het beste voor de klant te bereiken. De sfeer op kantoor wakkert een fijne energie voor samenwerking aan."
Lees de testimonial
Anke Fiscalist

Nieuwsgierig naar wat Van de Graft voor jouw onderneming kan betekenen?

Laten we kennismaken