De financiële administratie uitbesteden

Bij de financiële administratie van een bedrijf komt een hoop kijken. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt de administratie natuurlijk ook (deels) door een ander laten uitvoeren. Bij Van de Graft Accountants kunt u terecht voor het uit handen geven van verschillende aspecten van de financiële administratie. Klanten kiezen zelf welke taken zij uitvoeren, en welke ze graag aan ons uitbesteden.

test

Hulp bij de financiële administratie

Wanneer u ervoor kiest hulp in te schakelen bij uw administratie, zijn er verschillende werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Het verwerken van in- en verkoopfacturen en bank- en kasmutaties.
  • De controle van bovenstaande zaken, wanneer een klant ervoor kiest deze werkzaamheden zelf uit te voeren.
  • Het verwerken van tussentijdse journaalposten, zoals bijvoorbeeld boeken van afschrijvingen en loonjournaal.
  • Het opstellen van tussentijdse cijfers.
  • Het opstellen van jaarrekeningen of winstaangiftes.

Voor klanten met personeel kunnen wij tevens de salarisadministratie verzorgen. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan onze dienstverlening op het gebied van salarisadministratie.

De administratie in goede handen

Overweegt u om (een deel van) de financiële administratie uit te besteden? Dan wilt u natuurlijk wel dat uw administratie in goede handen is. Daarom bent u bij Van de Graft Accountants altijd van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wilt u met ons in zee? Dan maken we samen afspraken over de te verrichten werkzaamheden, waarna een prijsindicatie volgt. Zo bent u vooraf geheel op de hoogte van de kosten. Gaat u akkoord, dan gaan wij voor u aan de slag!

Van de Graft Accountants:
betrouwbaar en persoonlijk

Bij Van de Graft geloven we in betrouwbaarheid en persoonlijk contact. Onze relatiebeheerders zijn bij alle facetten die bij een MKB-onderneming aan de orde komen betrokken, zodat zij altijd goed op de hoogte zijn van wat er speelt. Zo tonen we onze betrokkenheid en laten we zien dat we de kwaliteit kunnen leveren die uw bedrijf verdient.

Wat klanten over ons zeggen

Van de Graft zorgde ervoor dat de samenwerking met mijn compagnons snel kon worden afgewikkeld. Zo kon ik snel opnieuw vanuit een eenmanszaak beginnen.
Lees de testimonial
Henri van Houts Van Houts Waterstraalsnijden BV
In een payrolling constructie was ik per uur veel meer kwijt geweest voor mijn medewerker. Met de tips van Patrick waren deze kosten ineens een stuk lager. Een aanzienlijke besparing dus.
Lees de testimonial
Jelle van de Ven Van de Ven Glazenwasserij
"Ik hoef me op fiscaal, juridisch en financieel vlak geen zorgen te maken. Gelukkig maar, want ik heb als ondernemer al genoeg uitdagingen."
Lees de testimonial
Jan van Geest directeur Intracare

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het uit handen geven van uw financiële administratie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op