Fiscale diensten

Geen tijd – en zin – om met de aangiften aan de slag te gaan of onzeker om iets over het hoofd te zien? Krijg je binnenkort een belastingcontrole? Laten we vrijblijvend kennismaken!

test

Belastingaangifte
Het is voor de meeste ondernemers niet bepaald het leukste om te doen, maar we komen er helaas niet onderuit: belastingen betalen. Het is verplicht, belangrijk dat het tijdig en foutloos gebeurt en dat de aangifte zo gunstig mogelijk is. En denk hierbij niet alleen aan aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting, omzet- en overdrachtsbelasting, maar indien van toepassing ook aan schenk- en erfbelasting.

Bedrijfsstructurering
Er zijn veel manieren waarop je je bedrijf kunt structureren. Die bedrijfsstructuur bepaalt niet alleen je operationele processen, maar ook het belastingniveau dat je betaalt.

Estateplanning
Je wilt je nalatenschap fiscaal en juridisch zo gunstig mogelijk overdragen aan je erfgenamen. Onze ervaren estate planners helpen je hierbij.

Wij gaan voor maatwerk, met een persoonlijk advies op basis van jouw wensen.

Fiscaal advies
We doorgronden jouw fiscale uitgangspositie en maken al jouw belastingzaken helder. Ook de complexere zaken. We analyseren, adviseren, en werken waar nodig samen met jou aan verbetering.

Btw-advies
Iedere ondernemer heeft op zijn of haar eigen manier met btw te maken. Wellicht heb je te maken met meerdere btw-tarieven of gelden er vrijstellingen voor je producten of diensten. En wat zijn bijvoorbeeld de btw-gevolgen als je een (nieuw) bedrijfspand aanschaft?

Vermogensplanning
Vermogensplanning draait om het beheer en de belegging van je bestaand vermogen. Het heeft veel raakvlakken met estateplanning, maar waar estateplanning zich richt op de overdracht van vermogen op de volgende generatie, concentreert vermogensplanning zich juist op het hier en nu. Onze specialisten staan je graag, voor nu en later, bij.

Wat andere klanten te zeggen hebben

Van de Graft zorgde ervoor dat de samenwerking met mijn compagnons snel kon worden afgewikkeld. Zo kon ik snel opnieuw vanuit een eenmanszaak beginnen.
Lees de testimonial
Henri van Houts Van Houts Waterstraalsnijden BV
In een payrolling constructie was ik per uur veel meer kwijt geweest voor mijn medewerker. Met de tips van Patrick waren deze kosten ineens een stuk lager. Een aanzienlijke besparing dus.
Lees de testimonial
Jelle van de Ven Van de Ven Glazenwasserij
"Ik hoef me op fiscaal, juridisch en financieel vlak geen zorgen te maken. Gelukkig maar, want ik heb als ondernemer al genoeg uitdagingen."
Lees de testimonial
Jan van Geest directeur Intracare

Nieuwsgierig naar wat Van de Graft Accountants voor jouw onderneming kan betekenen?

Laten we kennis maken