Menu

.

Van de Graft

Wie zijn we
Van de Graft Accountants is gevestigd in Beek en Donk (Gemeente Laarbeek). Al meer dan 40 jaar werken we met veel plezier voor onze klanten. En met ruim 70 medewerkers horen we bij de grotere regionale accountantskantoren. Onze accountants, fiscalisten en juristen vormen een team en hebben maar één doel voor ogen: u op de beste manier ondersteunen, helpen en adviseren. Met onze korte lijnen bent u zeker van uw zaak.

Voor ondernemers en particulieren
Het gaat om u en uw bedrijf. Mensen en cijfers. We regelen alles op het gebied van accountancy en administratie. Ook fiscaal en juridisch helpen we u met praktische zaken en heldere adviezen. We zetten graag een stap extra. En zijn pas tevreden als het echt goed is geregeld.

Korte lijnen voor betrouwbaar advies.
We zijn gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf. Onze kennis gaat ver, maar omdat we niet alles kunnen en willen weten, werken we samen met deskundige partners. Als uw vraag verder reikt dan onze expertise zoeken we in ons uitgebreide netwerk naar de juiste specialist. Een telefoontje is de eerste stap naar een oplossing.

 

 

contact

Kapelstraat 18

5741 CE Beek en Donk

Postadres

Postbus 122

5740 AC Beek en Donk

 

(0492) 46 22 06

 

vga mail icoon

info@vga.nl

vga mail icoon

 loonadministratie@vga.nl