salarisadministratie uitbesteden?

Uw personeel is meestal de belangrijkste investering in uw onderneming en daarmee ook de meest kostbare. Daarom moet alles rondom uw personeel tot in de puntjes geregeld zijn. Voor nu, tijdens de werkzame periode. Maar ook voor in de toekomst, bij ziekte, verzuim, beëindiging van het contract of bij pensionering.

Om alles op orde te krijgen en te houden, is salarisadministratie uitbesteden vaak een verstandige stap. Daarvoor bent u bij salarisadministratiekantoor Van de Graft aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk helpen bij alle onderdelen van salarisadministratie.

Personeelsadministratie uitbesteden? Neem contact opWerk uitbesteden aan een salarisadministratiekantoor


Personeelsadministratie uitbesteden

Denk aan het opstellen van nieuwe arbeidscontracten of het aanpassen ervan en het bijhouden van personeelsinformatie management systemen (personeelsdossiers). Ook hebben we kennis van de verschillende cao’s en kunnen we vragen beantwoorden over werknemersverzekeringen en de Arbowet.

Salarisadministratie uitbesteden

Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van periodieke salarisstroken voor uw personeel of uzelf (DGA), inclusief het verzorgen van aangiften loonheffing, de complete journaalposten ter verwerking in uw financiële administratie en de betaalstaat.


HRM diensten uitbesteden

We kunnen u verder ontzorgen door onze expertise in te zetten op HRM gebied. We kunnen u helpen met het voeren van periodieke functionerings- en beoordelingsgesprekken. We kunnen u ondersteunen in conflictsituaties met uw personeel. Verder kunnen wij u helpen met de ontwikkeling van uw personeel.

Personeelsadministratie uitbesteden: wat houdt dat in?


Als u ervoor kiest om uw personeels- en loonadministratie uit te besteden, profiteert u van vele voordelen. Zo hoeft u zich niet zélf te verdiepen in zeer vakspecialistische kennis en kunt u zich volledig inhoudelijk focussen op uw onderneming. U kunt aan ons namelijk uw gehele salarisadministratie uitbesteden of slechts een gedeelte daarvan. U kunt er ook voor kiezen om tijdelijke salarisadministratie uit te besteden, bijvoorbeeld bij vakantiedrukte.

Maar waar kunnen wij u dan precies mee van dienst zijn?


Als salarisadministratiekantoor kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen en verstrekken van salarisstroken en loonaangiften. Daarnaast geven wij u inzicht in beloningsmogelijkheden en helpen wij u bij het opstellen van arbeidsvoorwaarden. Heeft u vragen omtrent arbeidsconflicten, arbeidscontracten en/of regelgeving bij ziekteverzuim? Dan kunt u terecht bij onze partner VGA juristen. Tot slot kunt u ons inzetten voor het verzorgen van managementrapportages.


Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden? Neem contact op?

Overweegt u om uw salarisadministratie en/of personeelsadministratie uit te besteden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze salarisadministratie adviseurs staan voor u klaar.
contact

Kapelstraat 18

5741 CE Beek en Donk

Postadres

Postbus 122

5740 AC Beek en Donk


(0492) 46 22 06

vga mail icoon

 info@vga.nl

vga mail icoon

 loonadministratie@vga.nl