juridisch adviesbureau in de hand nemen?

Heeft u behoefte aan (fiscaal) juridisch advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze juridisch adviseurs hebben namelijk al vele jaren ervaring en een hoge mate van deskundigheid. Daardoor kunnen zij u ondersteunen bij een diversiteit aan vraagstukken. Vaak ook in samenhang met onze andere diensten en afdelingen, zoals accountancy advies, belastingadvies, financiële administratie en bedrijfsfinanciering. Lees gauw verder en kom erachter wat we voor u kunnen betekenen.

Juridisch adviseur inschakelen? Neem contact opfiscaal juridisch advies in allerlei vormen


VGA juristen


Voor gedegen fiscaal juridisch advies werken wij samen met onze partner VGA juristen. Zij voeren onze juridische diensten uit. De lijnen zijn kort en snel overleg is mogelijk, want Juridisch Adviesbureau Laarbeek bevindt zich in hetzelfde pand als wij.

Allround juridisch adviseurs

Heeft u een juridische vraag, een probleem of wilt u een second opinion? Eén telefoontje en we gaan voor u aan de slag. De allround juridisch adviseurs van VGA juristen zijn praktisch ingesteld, academisch geschoold en hebben ruime praktijkervaring, zowel in de advocatuur als in het bedrijfsleven.


Juridisch advies arbeidsrecht

Goed advies voorkomt problemen. Dat geldt uiteraard ook voor juridisch advies in arbeidsrecht. VGA juristen kan u bijvoorbeeld helpen bij het vastleggen van afspraken in een duidelijke overeenkomst. Onze juridisch adviseurs bekijken uw zaak van alle kanten en komen snel met een concreet advies.

Juridisch advies voor ondernemers


Er zijn tal van vormen van juridisch advies. Samen met Juridisch Adviesbureau Laarbeek richten wij ons voornamelijk op juridisch advies voor ondernemers. Zo kunnen we u onder andere juridisch advies verlenen op het gebied van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Daarnaast bieden we


ondernemers juridisch advies in het kader van ondernemingsrecht, incasso’s, vastgoed en huurrecht, consumentenrecht, contractenrecht en niet te vergeten: de privacywetgeving/AVG.


Juridisch adviesbureau gezocht? Neem contact op?

Bent u op zoek naar een partij die u (fiscaal) juridisch advies kan verlenen? Zoek dan niet verder en neem gerust vrijblijvend contact op met ons. Samen met onze partner VGA juristen duiken we in uw onderneming en geven we u eerlijk juridisch advies.
contact

Kapelstraat 18

5741 CE Beek en Donk

Postadres

Postbus 122

5740 AC Beek en Donk


(0492) 46 22 06

vga mail icoon

 info@vga.nl

vga mail icoon

 loonadministratie@vga.nl