belastingadvies nodig?

Bent u op zoek naar een partij die u kan voorzien van belastingadvies? Als ervaren belastingadviesbureau beschikken wij over een uitgebreide fiscale afdeling met actuele kennis over diverse fiscale onderwerpen die van belang zijn voor uw onderneming en/of privésituatie. Om u te kunnen voorzien van zo goed mogelijk belastingadvies, zorgen onze fiscalisten ervoor dat ze up-to-date blijven. Ook kunt u bij ons terecht om uw fiscale aangiften te laten verzorgen. Al onze werkzaamheden zijn erop gericht om optimaal voordeel te bereiken, zonder onnodige risico’s.

Onze uitdaging is om u te ontzorgen en te denken aan zaken die er vaak bij inschieten. Enerzijds vanwege het drukke leven als ondernemer; anderzijds omdat het vaak zaken zijn die niet tot uw dagelijkse werkzaamheden behoren en daarom niet vanzelf de nodige aandacht krijgen.

Belastingadviseur inschakelen? Neem contact opeen belastingadviseur helpt u bij…


belastingaangifte

Als belastingadvieskantoor verzorgen wij uw aangiften omzetbelasting, loonheffing, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en successie- en schenkingsrecht..

belastingadvies

Het gaat om u als ondernemer, uw gezin en uw bedrijf. U wilt het hele plaatje goed regelen. En ook fiscaal gezien wilt u de meest ideale optimalisatie tussen u en uw onderneming en een goede estate- en taxplanning. Voor nu en voor de toekomst. Daarom geven we belastingadvies op maat. Dat is bij ons de standaard.


pensioenadvies

Naast belastingadvies geven we ook pensioenadvies. Pensioenen zijn namelijk complex en daarmee een vak apart. Wij beschikken over deze bijzondere expertise en een AFM-vergunning om te mogen adviseren.

een belastingadviesbureau inschakelen: waarom?


Wat is belastingtechnisch mogelijk? Waar moeten we aan denken bij bedrijfsopvolging? Hoe zit het met mijn oudedagsvoorziening? Voor allerlei belastingadvies kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij u helpen bij het voeren en begeleiden van bezwaar- en beroepsprocedures. Daarnaast begeleiden wij u graag gedurende belastingcontroles, bedrijfsherstructureringen, bedrijfsopvolgingen of -overnames.


Ook kunnen wij u voorzien van belastingadvies als het gaat om subsidies en faciliteiten (zoals de innovatiebox), estate- en taxplanning, pensioen- en toekomstvoorzieningen, overdracht van vermogen binnen de familie of testamenten en erfbelasting.

En heeft u al belastingadvies verkregen bij een ander belastingadvieskantoor, maar heeft u behoefte aan een second opinion? Ook dan bent u welkom bij Van de Graft Accountants.


Belastingadvieskantoor gezocht? Neem contact op?

Heeft u behoefte aan belastingadvies en denkt u erover om een belastingadvieskantoor in te schakelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze belastingadviseurs staan voor u klaar.
contact

Kapelstraat 18

5741 CE Beek en Donk

Postadres

Postbus 122

5740 AC Beek en Donk


(0492) 46 22 06

vga mail icoon

 info@vga.nl

vga mail icoon

 loonadministratie@vga.nl