advies over bedrijfsfinanciering nodig?

Een goede bedrijfsfinanciering van uw onderneming is van groot belang. Of het nu bij de aankoop van een onderneming is, een bedrijfsovername, het opstarten van een nieuwe onderneming, een uitbreidingsinvestering of herinvestering, werkkapitaal benodigd voor de uitvoering van uw bedrijfsactiviteiten: wij hebben de kennis in huis om u hierbij optimaal en neutraal te adviseren.

Onze bedrijfsfinanciering adviseurs hebben alle kennis en ervaring om samen met u de juiste financiële strategie te bepalen. Daarbij kijken we naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en naar uw persoonlijke wensen en ambities. Bij ondernemersfinanciering gaat het namelijk om verstand én om gevoel. Op deze pagina leest u wat we voor u kunnen betekenen.

Advies over bedrijfsfinanciering nodig? Neem contact opVragen over de financiering van uw onderneming...


Advies bij ondernemers financiering

De manier waarop een onderneming is gefinancierd is van grote invloed op de financiële bewegingsvrijheid. Wanneer is het gunstig om een bancaire financiering aan te trekken of aan te passen? Wat komt daar bij kijken? Of kunt en wilt u juist zonder externe financiering blijven?

Onze adviseurs brengen de cijfers in beeld, adviseren u over de mogelijkheden en begeleiden u bij het hele proces.


Bedrijfsfinanciering starter

Als beginnend ondernemer komt er veel op je af. Of je nu een bestaand bedrijf overneemt of helemaal vanaf het begin zelf opstart, de onderneming moet gefinancierd worden. Vaak is behalve eigen geld hiervoor een financieringsmaatschappij of bank nodig. Wij hebben de contacten en ervaring met hoe dit aan te pakken. Samen met u zorgen wij voor een gedegen financieel plan zodat we beslagen ten ijs komen.


Advies bij bedrijfsovername

Een bedrijfsovername is vaak complex en u krijgt te maken met veel disciplines van ons vak zoals juridische, fiscale, financiële en bedrijfseconomisch zaken. Bestaande risico’s moeten in kaart gebracht worden. Wij kunnen u begeleiden met een due diligence onderzoek in de vorm van een quick scan of uitgebreid onderzoek, naar gelang uw behoefte. Op basis hiervan kunt u een weloverwogen besluit nemen bij aankoop en de daarbij benodigde financiering. Aangezien we alle kennis zelf in huis hebben kunnen we u optimaal adviseren.


Welke financiering past bij mijn onderneming?


Voor bedrijfsfinanciering zijn er verschillende vormen waarmee je de financieringsbehoefte kan invullen. Van de bekende opties van een lening bij een bank tot alternatieve financiering zoals crowdfunding. U kunt deze financieringsvormen op verschillende manieren combineren, zodat u de financiering krijgt die bij uw onderneming past. Wij bepalen graag met u de juiste strategie en geven u advies over bedrijfsfinanciering.
Advies over bedrijfsfinanciering nodig? Neem contact op?

Bent u op zoek naar een bureau dat u kan voorzien van advies over bedrijfsfinanciering? Zoek dan niet verder en neem gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij kunnen zowel doorgewinterde als startende ondernemers voorzien van neutraal bedrijfsfinanciering advies.
contact

Kapelstraat 18

5741 CE Beek en Donk

Postadres

Postbus 122

5740 AC Beek en Donk


(0492) 46 22 06

vga mail icoon

 info@vga.nl

vga mail icoon

 loonadministratie@vga.nl