Menu

Even voorstellen:Juridisch Adviesbureau Laarbeek

Wij stellen u graag voor aan Erwin Daverveld en Mirthe Kramer, twee gedreven bedrijfsjuristen die samen ons Juridisch Adviesbureau Laarbeek vormen. Wellicht hebben zij u al bijgestaan bij vraagstukken op het gebied van privacy, arbeidsrecht, contractenrecht of hebben zij reeds onbetaalde facturen voor u geïncasseerd.

Erwin is gestart op 1 december 2017 en is van origine (arbo)verpleegkundige. Hij heeft zijn studie Rechten, aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, in deeltijd afgerond. Zijn brede werkervaring in de zorg, bij arbodiensten en bij een verzekeringsmaatschappij op Curaçao maken hem een specialist op het gebied van het arbeids-, sociaal zekerheids-, contracten- en privacyrecht.

Daarnaast is hij gecertificeerd Functionaris Gegevensbescherming. Hij staat klanten bij in het AVG-proof maken van hun organisatie. “Mijn doel is om onze klanten te ontzorgen. Preventief en gericht op het proces aan de voorkant’. Zorg dat zaken als arbeidsomstandigheden (denk aan Risico Inventarisatie & Evaluatie) goed geregeld zijn en voorkom (juridische) problemen.

Mirthe is, direct nadat zij haar studie Rechten aan de Radboud Universiteit heeft afgerond, op 1 juni 2018 in dienst getreden bij Juridisch Adviesbureau Laarbeek. Tijdens haar studie heeft Mirthe gewerkt in de advocatuur en in het bedrijfsleven. Mirthe is gespecialiseerd in het contracten-, ondernemings- en aansprakelijkheidsrecht. “Het proactieve werken is een van de redenen waarom ik met veel plezier bij Juridisch Adviesbureau Laarbeek werk.

Daarnaast is onze dienstverlening laagdrempelig en dat past bij mij. Doordat we inhouse bij Van de Graft Accountants werken, kunnen we heel makkelijk schakelen en samenwerken met andere vakspecialisten en zo onze, vaak gezamenlijke, klanten van optimaal en professioneel advies voorzien.”