Slagvaardig aan de slag met juridische vraagstukken.

Heb je een arbeidsgeschil met een medewerker? Loop je vast met een complexe overeenkomst of wil je investeren in vastgoed?

test

We leggen een stevige juridische basis voor gedreven ondernemers

Geschil met een medewerker.
Het kan gebeuren dat je een arbeidsgeschil krijgt met een medewerker. Wij adviseren en begeleiden je. Ook bij ontslag of een reorganisatie.

Afspraken duidelijk op papier.
Van een arbeidscontract tot vastgoedovereenkomst, maar ook bij contractwerk bij overnames, wij ondersteunen: vakkundig en doeltreffend.

Incasseren rekeningen.
Onbetaalde facturen, onverhaalbare vorderingen en moeizame betalingsregelingen; we halen deze bron van ergernis bij je weg.

Bedrijf oprichten.
Een onderneming oprichten, overnemen of overdragen/verkopen? Samen met VGA juristen en partners adviseren én begeleiden wij je vakkundig op zowel fiscaal, financieel, juridisch als notarieel vlak.

Vrijblijvend kennis maken

Wat we allemaal nog meer doen?

Overeenkomsten

Je klopt bij ons aan voor overeenkomsten zoals personeels-, huur-, lening- en koopovereenkomsten. Denk ook aan VOF-, rekening-courant, management- of aandeelhoudersovereenkomsten.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden hebben een scherpe juridische blik nodig. Precies daarvoor schakel je ons in. Heb je te maken met een geschil rondom voorwaarden? Wij helpen.

Samenwerking VGA juristen

Samen met VGA juristen helpen wij ondernemers met fiscaal juridisch advies. Door dit 1-2tje tussen accountant, fiscalist en jurist nemen wij jouw ondernemerszorgen weg.

Wat andere klanten te zeggen hebben

Van de Graft zorgde ervoor dat de samenwerking met mijn compagnons snel kon worden afgewikkeld. Zo kon ik snel opnieuw vanuit een eenmanszaak beginnen.
Lees de testimonial
Henri van Houts Van Houts Waterstraalsnijden BV
In een payrolling constructie was ik per uur veel meer kwijt geweest voor mijn medewerker. Met de tips van Patrick waren deze kosten ineens een stuk lager. Een aanzienlijke besparing dus.
Lees de testimonial
Jelle van de Ven Van de Ven Glazenwasserij
"Ik hoef me op fiscaal, juridisch en financieel vlak geen zorgen te maken. Gelukkig maar, want ik heb als ondernemer al genoeg uitdagingen."
Lees de testimonial
Jan van Geest directeur Intracare

Nieuwsgierig naar wat Van de Graft Accountants voor jouw onderneming kan betekenen?

Laten we kennis maken