Wij zorgen ervoor dat je weer blij wordt van die blauwe envelop

Geen tijd - en zin - om met de aangiften aan de slag te gaan of onzeker om iets over het hoofd te zien? Krijg je binnenkort een belastingcontrole?

test

Precies weten wat je te wachten staat. Dat is zorgeloos ondernemen.

Belastingaangiften.
Geef met een gerust gevoel aangiften omzetbelasting, loonheffing, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting uit handen.

Belastingcontroles.
Controles kosten tijd en bakken met energie voor jou als ondernemer. Laat ons jou begeleiden. Dat scheelt frustratie en zorgen.

Bezwaar- en beroepsprocedures.
Zo kunnen wij jou helpen bij het voeren en begeleiden van bezwaar- en beroepsprocedures.

Second opinion.
Subisies, een estate planning of pensioenplan; wij brengen alle belastinggerelateerde kansen en risico’s in kaart. Ook als je al een advies van een andere partij hebt.

Vrijblijvend kennis maken

Wat we allemaal nog meer doen?

Herstructurering

Door gewijzigde resultaten en/of fiscale wetgeving is het aan te raden jaarlijks je rechtsvorm tegen het licht te houden. Herstructurering is een dynamisch proces, waarin wij kundig schakelen.

Successie- & schenkingsrecht

Ook voor begeleiding bij erfenissen en schenkingen en het verzorgen van aangiften erfbelasting en schenkbelasting klop je bij ons aan.

Belastingadvies

Belastingtechnische mogelijkheden voor groei, maar ook voor een bedrijfsopvolging of financiële planning, we zetten ze voor je op een rij.

Wat andere klanten te zeggen hebben

Van de Graft zorgde ervoor dat de samenwerking met mijn compagnons snel kon worden afgewikkeld. Zo kon ik snel opnieuw vanuit een eenmanszaak beginnen.
Lees de testimonial
Henri van Houts Van Houts Waterstraalsnijden BV
In een payrolling constructie was ik per uur veel meer kwijt geweest voor mijn medewerker. Met de tips van Patrick waren deze kosten ineens een stuk lager. Een aanzienlijke besparing dus.
Lees de testimonial
Jelle van de Ven Van de Ven Glazenwasserij
"Ik hoef me op fiscaal, juridisch en financieel vlak geen zorgen te maken. Gelukkig maar, want ik heb als ondernemer al genoeg uitdagingen."
Lees de testimonial
Jan van Geest directeur Intracare

Nieuwsgierig naar wat Van de Graft Accountants voor jouw onderneming kan betekenen?

Laten we kennis maken