We geven inzicht en bieden perspectief. Bij al jouw uitdagingen en vraagstukken.

Hulp nodig bij een bedrijfsovername of reorganisatie? Bezig met de aanvraag van een subsidie of zit je met jouw hoofd in ingewikkeld contractwerk?

test

De meest ambitieuze ondernemers staan vragend in het leven. Wij geven antwoord.

Herstructurering
Door gewijzigde resultaten en/of fiscale wetgeving is het aan te raden jaarlijks je rechtsvorm tegen het licht te houden. Herstructurering is een dynamisch proces, waarin wij kundig schakelen.

Financiële planning.
Een financiële planning creëert balans tussen zakelijk en privé. We kijken naar de korte en de lange termijn en houden rekening met alle toekomstscenario’s.

Ondernemingsplannen.
Een goed plan is de basis voor succes. Een ondernemersplan zorgt dat je onderbouwd keuzes maakt. Je scherpt jouw businessmodel aan en verbetert jouw concurrentiepositie. Wij denken met je mee.

Bedrijf oprichten.
Een onderneming oprichten, overnemen of overdragen/verkopen? Samen met VGA juristen en partners adviseren én begeleiden wij je vakkundig op zowel fiscaal, financieel, juridisch als notarieel vlak.

Vrijblijvend kennis maken

Wat we allemaal nog meer doen?

HRM advies

Personeelswelzijn is prioriteit voor jouw onderneming. We ondersteunen bij conflictsituaties en helpen bij de ontwikkeling van jouw team. Ook bij reorganisaties staan wij je bij.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden hebben een scherpe juridische blik nodig. Precies daarvoor schakel je ons in. Wij adviseren en ondersteunen bij het opstellen.

Fiscaal advies

We doorgronden jouw fiscale uitgangspositie. Vanaf hier gaan we werken aan verbetering. We maken al jouw belastingzaken helder. Ook de complexere zaken.

Estate planning

Je wilt je nalatenschap zo fiscaal en juridisch gunstig overdragen aan je erfgenamen. Onze ervaren estate planners helpen je hierbij.

Subsidieaanvragen

Er bestaan legio verschillende subsidies die je kunnen helpen om jouw plannen te realiseren. We brengen jouw kansen in kaart en begeleiden je in het hele traject.

Financieringsaanvragen

Heb je plannen om te innoveren of te investeren? Wij helpen je bij de keuze rondom financieringsvormen én begeleiden je bij de aanvraag.

Wat andere klanten te zeggen hebben

Van de Graft zorgde ervoor dat de samenwerking met mijn compagnons snel kon worden afgewikkeld. Zo kon ik snel opnieuw vanuit een eenmanszaak beginnen.
Lees de testimonial
Henri van Houts Van Houts Waterstraalsnijden BV
In een payrolling constructie was ik per uur veel meer kwijt geweest voor mijn medewerker. Met de tips van Patrick waren deze kosten ineens een stuk lager. Een aanzienlijke besparing dus.
Lees de testimonial
Jelle van de Ven Van de Ven Glazenwasserij
"Ik hoef me op fiscaal, juridisch en financieel vlak geen zorgen te maken. Gelukkig maar, want ik heb als ondernemer al genoeg uitdagingen."
Lees de testimonial
Jan van Geest directeur Intracare

Nieuwsgierig naar wat Van de Graft Accountants voor jouw onderneming kan betekenen?

Laten we kennis maken